giovedž 18 aprile 2024

Pista ad Gras

Pista ad Gras

Pista ad Gras
have
lard
garlic
parsley

preparation

The recipe is all in the name: fat (lard) pounded (beaten, chopped) .
With a heavy knife, whose blade is heated continuously to prevent grease cold accedes, it delivers the bacon on a cutting board until it reduces to a homogeneous paste.
With lard is pounding some garlic cloves and a little parsley.
Used  especially as a condiment, the pistŗ to grass is often served with hot croutons and crispy or with chisulein.
.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalitŗ illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di piý o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti allíuso dei cookie.
Maggiori informazioniOK