domenica 29 maggio 2022

Ciambella (Busslan)

Busslan

Ciambella (Busslan)
have

flour
sugar
butter
eggs
milk
yeast
lemon
salt

preparation

Place 400g of flour on a pastry board, put in the center 180 g butter cut into small pieces and 180 grams of sugar, and 3 egg yolks, a pinch of salt and lemon zest; incorporated a packet of yeast and pour gradually half a glass of milk or white wine). Knead the mixture, make a big roll, united the two ends giving them the donut shape and place in a buttered pan, cook for about 30 minutes in a moderate oven. Before putting in the oven you can brush the surface with beaten egg and sugar or ground almonds.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalitŗ illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di piý o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti allíuso dei cookie.
Maggiori informazioniOK