mercoledì 24 aprile 2024

Sgonfietti (Frittelle Dolci)

Sgonfietti

Sgonfietti (Frittelle Dolci)
have
2 cups flour
40 grams of butter
4 ounces of water
lemon zest
4 eggs
2 red egg
icing sugar
salt.

preparation

Boil water with the butter and a pinch of salt, add the flour, stir and cook for about 10 minutes.
Remove from heat and let cool, stirring constantly.
Add a piece of lemon peel, egg yolk and stir until the mixture is perfectly homogeneous; add the egg whites whipped, and so on until you add 4 eggs, at the end add two yolks.
Fry the batter by spoonfuls and fritters dusted with powdered sugar. Serve hot
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK