giovedì 25 aprile 2024

Polenta e ciccioli (pulêinta e graséi)

pulêinta e graséi

Polenta e ciccioli (pulêinta e graséi)
Is 'required a rather dense polenta that is obtained by pouring the flour yellow water already boiling, salted previously the right, stirring for about an hour always on the same side.
Greaves are coarsely chopped and pour in pan of lard and sliced onions prepared a very low heat.
This turns into the pot 5 minutes before end of cooking polenta and, after well-shuffled, you pour it all on "tafferia" (sort of large wooden tray, flat or slightly down, to serve polenta).
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK