giovedž 18 aprile 2024

Risotto Primogenita

Risotto Primogenita

Put the butter in a pan, pass the onion, carrot and celery, then add the various minced meat, a ladle of broth, cook a little more ', then add the mushrooms (which you were required to give up previously) and simmer.
In a pan, put the rice to brown in a little 'butter, then add the broth a little at a time while continuing to stir. Halfway through cooking, melt the saffron in the broth and finish cooking.
To serve to be put half the rice on a serving dish, then stuffed with half of the sauce and sprinkling of grated Parmesan, then the remaining half to be superimposed on the previous year, remained covered with the sauce and extra cheese.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalitŗ illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di piý o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti allíuso dei cookie.
Maggiori informazioniOK