sabato 20 aprile 2024

Piccola di cavallo (Picula ‘d cavall)

Picula ‘d cavall

Piccola di cavallo (Picula ‘d cavall)
Saute an onion and two chopped carrots with olive oil, butter and pistà to grass (which you obtained by chopping knife on a cutting board bacon, parsley, and a few cloves of garlic peeled), add 600 grams of horse meat chopped and let cook low heat for 10 minutes.

Elongated with two cups of broth (or vio white) in which you have melted ½ cup tomato sauce and simmer over low heat for about 20 minutes. Serve accompanied by polenta.
© infotour p. iva 01474490339
powered by Infonet Srl Piacenza
Privacy Policy
Questo sito o gli strumenti terzi da questo utilizzati si avvalgono di cookie necessari al funzionamento ed utili alle finalità illustrate nella cookie policy. Se vuoi saperne di più o negare il consenso a tutti o ad alcuni cookie, consulta la cookie policy.
Chiudendo questo banner, scorrendo questa pagina, cliccando su un link o proseguendo la navigazione in altra maniera, acconsenti all’uso dei cookie.
Maggiori informazioniOK